Det handler om at vælge den rigtige teknologi.

 

Keywords:

CMS integration

TYPO3

Grafisk design

Grafisk layout

Projektledelse

Besøg hjemmesiden>>

Danmarks Motor Union

Danmarks Motor Union (DMU) er specialforbundet under Danmarks Idræts-Forbund som organiserer Motorcykel- og BMX-sporten i Danmark. Med et site der bygger på en fleksible IT-løsning, har DMU nu en portal hvor der er fokus på hver enkelt sportsgrene og alle aktuelle nyheder for sporten.

For DMU har det været afgørende at prioriterer brugervenligheden i skarp balance med meget store mængder af oplysninger, som er spredt over en lang række af områder og emner. Lige som et responsivt design der giver en optimal oplevelse af deres site på såvel smartphones, tablets som pc'er har været prioriteret højt.
DMU har også haft et meget stort ønske om at imødekommer deres mange brugeres ønsker til sites indhold, og kan med forskellige integrerede løsninger servicere deres bruger med informationer via bla. løbskalender, oprykningspoint og kluboversigtere.

Som sparringspartner i udviklingen af DMUs portal har vi kunne bidrage med vores viden om det online medie, og sikret at Danmarks Motor Union har et dynamisk værktøj der skaber kommunikation med udbytte for alle.