Udvikling af softwareløsninger

Vi udvikler softwareløsninger specifikt til jeres virksomhed

Vores vigtige softwareudviklerfærdigheder?

Mens nogle softwareudviklere kan fokusere på et specifikt program eller en app, skaber andre gigantiske netværk eller underliggende systemer, der hjælper med at udløse og drive andre programmer.

Det er derfor, der er to hovedklassifikationer af udviklere:

  • applikationssoftwareudviklere
    Læs også mere og web-app og native-app
  • systemsoftwareudviklere

SundVision’s bedste softwareudviklere har visse overførbare færdigheder til at supplere deres tekniske viden.

1. Problemløsningsevne

Hele pointen med at udvikle software er at skabe programmer, der løser brugerens problem. Vi identificere problemer og finder ud af den bedste måde at nærme dig en løsning på. Ikke nok med det, men programmering alene er ofte en øvelse i problemløsning og fejlfinding – at være i stand til tålmodigt og strategisk at tackle potentielle fejl eller problemer i kode er en stor del af vores arbejde.

2. Teamwork

I modsætning til hvad der almindeligvis antages, er vores softwareudviklere ikke afsondret ved deres skrivebord uden kontakt med omverdenen. I virkeligheden bruger vi meget tid på at slå os sammen med andre udviklere og programmører for at skabe et førsteklasses produkt til brugeren. God kommunikation, empati og evne til at samarbejde med andre er et must.

3. Analytisk og strategisk

Kodning og software er gåder af en slags, og hvis du er en person, der kan lide at løse et mysterium ved at se på det store billede såvel som de mindre trin undervejs, vil du være hjemme og udvikle software. Der er en masse tankevækkende planlægning, der går ind i at skabe disse typer programmer. Vi hjælper finde ud af den hurtigste eller mest effektive vej fra punkt A til punkt B.

4. Indre motivation

At skabe software kan være vanskeligt.Vi er naturligt fast besluttet på at afslutte alt, hvad du starter. Derfor har vi glade kunder.

Softwareudviklingsmetoder vi anvender

  • Agile – vi anvender  den iterative tilgang med vægt på samarbejde og løbende forbedringer. Software udvikles i små portioner og nye funktioner leveres med jævne mellemrum. Vi anvender Scrum og/eller kanban.
  • Waterfall og lineær tilgang – Den sekventielle tilgang, hvor det næste stykke arbejde udføres, når det forrige er færdigt og godkendt af interessenterne. For mange projekter giver det mening at bruge en kombination af tilgange eller skifte fra den ene til den anden afhængigt af projektstadiet. I vores praksis er de mest almindelige scenarier ‘Waterfall -> Scrum’, ‘Scrum -> Kanban -> Scrum’. Da skift til en ny metode indebærer nye værktøjer og nye processer, bør et pre-switch intromøde eller mini-træning udføres af leverandøren for at holde projektet kørende effektivt fra dag ét. 

Vores softwareudvikling tilgange

  • End-to-end softwareudvikling – vi forestiller os, planlægger, designer, udvikler, integrerer, implementerer og understøtter softwareløsninger.
  • In-house Project Management  – vores PM’er har erfaring med store komplekse projekter med distribuerede teams og flere leverandører involveret.
  • Bygget op omkring præcis aftalte KPI’er – forretningsresultater, kvalitet af leveret software, kodekvalitet, udviklingsproceseffektivitet, projekttid og omkostninger (faktiske omkostninger vs. budget, budget til afslutning vs resterende budget osv.), teamets produktivitet og kunde/bruger tilfredshed.