Lad os bygge din nye hjemmeside eller intranet

Vi leder dig gennem processen med at få præcis det udseende og den funktionalitet, du ønsker trin-for-trin

Vi har de rigtige kompetancer

Når du får lavet en hjemmeside eller intranet hos SundVision vil du møde en række begreber og specialister, som fokuserer på hver deres område.

Vores webdesignere tager dine idéer og forvandler dem til en smuk (eller bad-ass) mockup, der viser, hvordan din fremtidige hjemmeside vil se ud. Dette gøres typisk i Adobe Photoshop eller et lignende grafikprogram.

UX (brugeroplevelse) eller UI (brugergrænseflade) designere fokuserer på, hvordan dit layoutdesign påvirker dine brugere. For eksempel hjælper de dig med at beslutte, hvor du skal placere knapper for at få flere mennesker til at klikke på dem, eller hvordan du strukturerer din navigation for at få dit websted til at flyde så problemfrit som muligt. Ofte er der overlap mellem UX/UI-designere og webdesignere.

Webudviklere tager den smukke (eller badass) mockup, din designer har lavet, og oversætter den til et kodesprog, så den kan vises på nettet. For yderligere at komplicere tingene, er der mange forskellige kodesprog derude, og de fleste udviklere specialiserer sig i et eller nogle få.

Frontend-udviklere specialiserer sig i de ting, vi ser, når vi ser på et websted (f.eks. gengivelse af billeder, tekst, animationer, rullemenuer, sidelayout osv.).

Backend-udviklere specialiserer sig i, hvad der foregår bag kulisserne og er nødvendige, hvis din hjemmeside skal kommunikere med en database. Hvis du skal have en indkøbskurv, brugerprofiler eller ønsker at kunne uploade indhold på egen hånd, har du brug for en database.

SEO-specialister, indholdsstrateger og tekst- eller indholdsforfattere. De kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der skal på dit websted for at hjælpe de rigtige mennesker med at finde din løsning (via søgemaskiner) og beslutte at købe, når de er der.

Wordpress specialister

WordPress CMS (Content Management System) er en database og webapplikation. Grundlæggende giver det dig og dine kolleger/ansatte mulighed for at uploade indhold til forskellige dele af dit websted. Hvis du vil være i stand til regelmæssigt at redigere tekst eller ændre billeder på din hjemmeside, og du ikke ved, hvordan du koder, skal du bruge et WordPress CMS.

Hybrid løsninger

Vi bygger ikke noget fra bunden. Det betyder dog ikke, at vi ikke laver special løsninger til vores kunder.

Vi har valgt en hybrid løsning, hvor samarbejdet med kunden starter i skabeloner/templates og så derefter udvikles det unikke. Derved spares penge og tid selvom målet er en unik special løsning.

Få præcis det udseende og den funktionalitet, du ønsker til rimelige omkostninger, selvom det selvfølgelig afhænger af dine specifikke behov.