Har din virksomhed brug for en SEO ekspert?

At ansætte en søgemaskineoptimering (SEO) konsulent kan forbedre dit websted, spare tid og øge omsætningen.

Sådan fungerer søgemaskiner

Søgemaskiner fungerer gennem tre primære funktioner:

1. Gennemgang (Crawling).
Crawling er den opdagelsesproces, hvor søgemaskiner udsender et team af robotter (kendt som crawlere eller edderkopper) for at finde nyt og opdateret indhold. Indholdet kan variere – det kan være en webside, et billede, en video, en PDF osv. – men uanset formatet bliver indholdet fundet af links.

2. Indeksering.
Gemmer og organiser det indhold, der blev fundet under gennemgangsprocessen.
Når en side er i indekset, er den i gang for at blive vist som et resultat af relevante forespørgsler.

3. Rangering
Når nogen udfører en søgning, gennemsøger søgemaskiner deres indeks for meget relevant indhold og gengiver indholdet i håb om at løse søgerens forespørgsel. Denne rækkefølge af søgeresultater efter relevans er kendt som rangering. Generelt kan du antage, at jo højere en hjemmeside er rangeret, jo mere relevant mener søgemaskinen, at siden er for forespørgslen.

Der er en smartere måde at lave SEO på

Vi installerer specifik SEO-software som monitorerer data og hjælper dig med at øge trafik, placeringer og synlighed i søgeresultaterne.

Vi arbejder systematisk med SEO

Gennemgang, indeksering og rangering
Først skal du dukke op. Hvis søgemaskinerne bogstaveligt talt ikke kan finde dig, betyder det ikke noget af resten af ​​dit arbejde. Vi viser dig, hvordan deres robotter crawler internettet for at finde dit websted og tilføjer det til deres indekser.

Søgeord
Forstå, hvad dine kunder ønsker at finde. Vores tilgang målretter brugerne først, fordi det er det, søgemaskiner belønner. Vi tilbyder søgeordsoptimering og andre metoder til at bestemme, hvad dine kunder søger.

On-Site Optimering
Vi laver en komplet gennemgang som dækker optimeret design, brugeroplevelse, informationsarkitektur og alle de måder, du kan justere, hvordan du udgiver indhold for at maksimere dets synlighed og resonans hos dine kunder.

Teknisk SEO
Vi har den grundlæggende teknisk viden der vil hjælpe dig med at optimere dit websted til søgemaskiner. Ved at implementere responsivt design, robotdirektiver og andre tekniske elementer som strukturerede data og metatags kan du fortælle Google (selve robotten), hvad dit websted handler om. Dette hjælper det med at rangere efter de rigtige ting.

Link Building og etablering af ranking
Når du har fået alt på plads, er det tid til at udvide din indflydelse ved at få opmærksomhed og links fra andre sider og influencers.

Måling, prioritering og udførelse af SEO
Vi sætter dig op til succes. En væsentlig del af enhver SEO-strategi er at vide, hvad der virker (og hvad der ikke gør), at justere løbende.