Talentfulde konsulenter

Vi søger for at dine behov bliver omsat til den rigtige løsning

Projektledelse – Vi har netværket

Vi udvikler nogle af Danmarks mest komplekse og spændende IT-løsninger, hvor kombinationen af softwareudvikling, opgaveledelse og kundekontakt præger vores hverdag.

Hos SundVision tilbyder vi din virksomhed en række serviceydelser, bla udvikling, hosting, design, online markedsføring samt opdatering og vedligeholdelse af jeres hjemmeside. Vi fokuserer på, hvordan vores kompetencer kan styrke din virksomhed, og vi ønsker at skabe fleksibilitet og overblik for dig, når du har brug for, at få løst opgaver, der styrker din virksomheds online profil.

Softwareudviklingsmetoder vi anvender

– Vi er certificerede PRINCE2 agile practitioner

Agile – vi anvender den iterative tilgang med vægt på samarbejde og løbende forbedringer. Software udvikles i små portioner og nye funktioner leveres med jævne mellemrum. Vi anvender Scrum og/eller kanban.

Waterfall og lineær tilgang – Den sekventielle tilgang, hvor det næste stykke arbejde udføres, når det forrige er færdigt og godkendt af interessenterne. For mange projekter giver det mening at bruge en kombination af tilgange eller skifte fra den ene til den anden afhængigt af projektstadiet. I vores praksis er de mest almindelige scenarier ‘Waterfall -> Scrum’, ‘Scrum -> Kanban -> Scrum’. Da skift til en ny metode indebærer nye værktøjer og nye processer, bør et pre-switch intromøde eller mini-træning udføres af leverandøren for at holde projektet kørende effektivt fra dag ét.

Skalerbart setup

  1. Vi sørger for at I får altid en fast kontaktperson, som kender jeres forretning
  2. Kontrakt der er tilpasset jeres specifikke behov
  3. Vi tilbyder totalløsninger, så du er uafhængig af mellemled
  4. Skalerbare konsulentydelser. Vi har et stort netværk af udenlanske konsulenter, men dokumenterer og kvalitetstester løsningerne til din virksomhed.